Phone House Staphorst

De vernieuwde Phone House Staphorst

De wereld van de telecom is voor eigenaar Richard Lok geen onbekend terrein, hij is inmiddels 12 jaar werkzaam binnen de branche. In 2014 heeft Richard als manager Phone House in Staphorst geopend. Maar de ondernemer in hem kwam steeds meer naar boven en per 1 oktober 2020 heeft hij, samen met zijn vrouw Christa, het filiaal in Staphorst overgenomen. Een mooie stap, waar ze erg enthousiast over zijn.

Tekst: Tina van Dijk I Foto: Rianne Brouwer

Phone House Staphorst

VERBOUWING VAN PHONE HOUSE STAPHORST

Richard en Christa lieten er geen gras over groeien en hebben meteen de hele winkel verbouwd. De pui is opnieuw gespoten en het interieur is binnen ook vernieuwd. Er staat nu een mooie tafel voor een kopje koffie en gezelligheid. Ze vinden het contact met de klanten erg belangrijk en hopen dat ze zich thuis voelen. “Het ondernemen in Staphorst is erg fijn en de mensen weten wat ze aan ons hebben.”

ZAKELIJK EN PARTICULIER

Meer tablets, accessoires en telefoons. Aan uitbreiding geen gebrek bij de twee ondernemers. Ze kunnen de zakelijke markt ook steeds meer bieden en dan vooral maatwerk. Ieder bedrijf heeft weer iets anders nodig. “Komen ze er bij een bedrijf niet uit? Op zo’n moment stap ik zo in de auto, geef ik op locatie passend advies én kijk ik welke besparingen we kunnen doen”, vertelt Richard vol overgave.

NET DAT BEETJE MEER

Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon worden de instellingen en gegevens vanaf de oude telefoon zo overgezet naar de nieuwe. Dat bespaart de klant weer tijd. Het is een stukje service die u er gratis bij krijgt. Ook voor reparatie en vragen kunt u bij Phone House in Staphorst altijd terecht. Waar vind je tegenwoordig nou net dat beetje meer? Bij Phone Hous Staphorst bent u daarvoor namelijk aan het goede adres.


Bergerslag 10, 7951 DS Staphorst

I T 0522-851 113 I www.phonehouse.nl