Lente, je hormonen in balans

Dorothe van Lente

Jouw hormonen in balans

Ik werk samen met jou aan een evenwichtige leefstijl, verantwoord voedingspatroon en flinke dosis levenslust. Ontdek wat jij kan doen om afscheid te nemen van je klachten en weer op te bloeien in je energie. 

Zie je hormonen als zaadjes, ze bloeien uitsluitend op een vruchtbare bodem. Dat is je hormoonbalans. Gekmakende stemmingswisselingen, een vol hoofd, pijnlijke borsten, (post-pil) acné, een uitblijvende of pijnlijke menstruatie, darmklachten of een kinderwens die niet in vervulling gaat, het is een aantal voorbeelden van klachten die ontstaan wanneer je hormonen uit balans zijn. Ik werk samen met jou aan een evenwichtige leefstijl, verantwoord voedingspatroon en flinke dosis levenslust. Zodat je hormonen voor je werken en je energie geven.

Naam workshop: Breng je hormonen in balans


Lente je hormonen in balans