Willemijn Beens

Willemijn Beens

Wat doet Bloemijn?

Beleving brengen op dagen die ertoe doen!

Bedrijfsfeesten en klantevents. Maar ook bruiloften, jubilea, verjaardagen, familiedagen of kraamfeesten. Welk zakelijke of privéfeest jij ook van kleur, fleur of geur wilt voorzien; je mag mij (Willemijn Beens) ervoor wakker maken! Want ik sta met alle liefde op om de sfeer en beleving van jouw smaak te creëren op de dagen die er écht toe doen.

Mijn liefde voor bloemen. Die liet ik al ontluiken als kleuter. Als hulpje van pa in de achtertuin en dankzij de creativiteit van mijn hakende en bordurende moeder. Samen struinden we alle tuincentra af en magazines door op zoek naar inspiratie. Mijn favoriete plek? De bloemisterij van mijn ouders’ vrienden.

De wow-factor als doel

Na een opleiding voor groene vingers maakte ik van mijn hobby mijn werk: boeketten en bloemstukken creëren voor mensen. Lange tijd voor thuis, maar steeds vaker voor feesten en partijen. Zakelijk en privé. Daarin ontdekte ik mijn ware kracht en passie: bijzondere dagen de wow-factor geven met een aankleding van bloemwerken en -decoraties.


Bloemijn

Bloemijn

Lus 37 – 8281 NT Genemuiden

www.bloemijn.nl

App mij:06 – 29 32 05 15
Bel mij:06 – 29 32 05 15
Mail mij:willemijn@bloemijn.nl