Rembrandt Bloemen brengt sfeer en kleur

‘’Wij staan elke dag voor je klaar met verse bloemen en creëren iets moois voor elke gelegenheid’’

Geniet jij ook zo van verse bloemen? Stap dan snel op je fiets of in de auto richting het centrum van Vollenhove en je vindt er de mooiste bloemen bij Rembrandt Bloemen. Het kwam Alex en Marlou van Ulzen via een leverancier ter ore dat Vollenhove zonder bloemenzaak was komen te zitten. Enige tijd later reed Alex door het centur en langzamerhand ontstond het idee om daar verandering in te brengen

Warm onthaal

“Een derde winkel zag ik wel zitten. Het is eigenlijk op ons pad gekomen en de afstand tussen Meppel en Vollenhove is prima te doen. Wij hebben een ontzettend warm onthaal gekregen en de mensen waren erg enthousiast”, vertelt Alex onder het genot van een kopje koffie. Naast de nieuwe winkel in Vollenhove runnen Alex en Marlou ook twee winkels van Rembrandt Bloemen in Meppel. Elke ochtend staat Alex om half zes op om op de veiling nieuwe bloemen uit te zoeken. Aangezien Alex zelf alle bloemen inkoopt, is het voor hem een kleine moeite om voor Vollenhove ook de inkoop te regelen. Van het één kwam het ander en zo kun je voor verse bloemen gewoon weer in Vollenhove terecht.

Rembrandt Bloemen abonnement en woonaccessoires

Marlou verzorgt de inkoop van de sfeer- en decoratieartikelen. Voor leuke accessoires en bloempotten hoef je Vollenhove dus niet meer uit. Aniek, Kirsten en het weekendteam creëren graag iets moois voor je. Is iets niet
op voorraad? Het team kan snel schakelen en het vanuit Meppel laten komen. Het is ook mogelijk om online in de webshop te bestellen. Wist je trouwens al dat je bij Rembrandt Bloemen ook een bloemen abonnement kunt afsluiten? Zo word je wekelijks verrast met een vers boeket.


Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30

Zaterdag van 09.00 – 16.30

Voorpoort 4 8325 CM Vollenhove | www.rembrandtbloemen.nl