Van Essen de Vakschilder

Van Essen voor behangen, schilderen en glas plaatsen

Prettige overname

“Wat is jullie toekomst?”, vroeg Gert op een dag aan Harjan en Martin, die destijds werknemers van hem waren. Gert runde, samen met Bertie, de winkel, het schildersbedrijf en de spuiterij. Met het schildersbedrijf wilde hij graag stoppen. Harjan en Martin zijn samen om de tafel gaan zitten en zijn er voor gegaan. Ze hebben alle gereedschappen, steigers en voorraad overgenomen. Het papierwerk werd geregeld en ze werden begin 2017 de nieuwe eigenaren van ‘Van Essen, de vakschilder’.

Van Essen de Vakschilder Gouden formule

Gert en Bertie runnen nog steeds van Essen, de kleurzaak en de spuiterij. Ze werken nog steeds heel nauw samen met de vakmannen. De klanten kunnen voor klussen terecht in de winkel, maar kunnen ook via de website een aanvraag doen. Het is enorm fijn voor de klant dat ze het totaalpakket onder één dak kunnen vinden. ‘Van Essen, de vakschilder’ doet het schilder- en behangwerk en bij de kleurzaak wordt de klant voorzien van een goed kleuradvies. “Wij noemen het zelf de gouden formule omdat wij ons hiermee onderscheiden. We drinken nog steeds aan dezelfde tafel koffie en hebben dagelijks contact over de onder handen zijnde werkzaamheden. Wel hebben we ons eigen kantoor”, aldus Martin.

Van Essen de Vakschilder

Vakmanschap

Ze werken alleen maar met kwaliteits- producten en maken hun eigen verf. Daardoor weten ook veel mensen in de regio ze te vinden. Ze zijn inmiddels gegroeid van twee naar zes werknemers. ‘Van Essen, de vakschilder’ biedt een totaalplaatje, gecombineerd met écht vakmanschap en jarenlange ervaring.

Van Essen
logo-van-essen

Industrieweg 29a, 7951 TA Staphorst I

Martin 06-13855846 I Harjan 06-22795400 I www.vanessendevakschilder.nl/schildersbedrijf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *