Nadja en Judith van Seemly

Nadja

Muurcirkels van Seemly

Seemly is een trendsetter, net als jij dat bent. Met onze muurcirkels haal je een ware eyecather in huis. De collectie loopt uiteen van de bekende Oude Meesters uit de vaderlandse kunstgeschiedenis tot moderne (natuur)fotografie. 

Dankzij de samenwerking met kunstenaars en fotografen bieden wij exclusieve collecties muurcirkels aan die nergens anders verkrijgbaar zijn. Seemly biedt naast de bekende favorieten als de Schotse hooglander, het Melkmeisje en de Nachtwacht hiermee een unieke collectie aan.

Seemly Judith

Zien en voelen

Tijdens Buitink Flaneert laten wij je kennismaken met onze muurcirkels. Je kunt in het echt zien hoe de verschillende formaten (van 40 tot 140 cm) eruit zien en hoe het materiaal aanvoelt. Bovendien adviseren en inspireren wij je graag voor de juiste keuze. 

Wij hangen je muurcirkel alvast op

Heb jij al een plek in gedachten waar jij een eyecatcher kunt gebruiken? En weet je ook al welke? Maak een foto van de ruimte, kies je favoriet uit op www.seemly.nl en tijdens Buitink Flaneert tonen wij je hoe de muurcirkel er op jouw muur uitziet.