Bert Jan van der Steeg

Bert Jan van der Steeg

Introductie Prymaxx brandblussers

Sinds enkele jaren is Buro 39 bouwkunde en facilitair dealer van Prymaxx keurings- en onderhoudsvrije brandblussers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen en in schuim en poeder. Op het flaneerevent willen wij u kennis laten maken met o.a. de Prymaxx Universeel. Met de feestdagen in aantocht en de enorme energieprijzen ligt het voor de hand dat mensen meer open vuur in hun woning hebben. Brandgevaar ligt op de loer door kaarsen en bijvoorbeeld vonken uit een open haard. Een kleine gebruiksvriendelijke brandblusser is dan geen overbodige luxe.

Kort gezegd: Wie met een bus haarlak overweg kan, kan ook een brandje blussen!


Buro39 bouwkunde en facilitair
Lus 39 – 8281 NT Genemuiden


038 385 5552

06 13886818

info@buro39.nl