Holweg schoenen zorgt voor de juiste schoen

Vanuit de hele regio komen mensen met voetproblemen bij Holweg Schoenen. Het familiebedrijf is al sinds 1951 actief en heeft voor veel mensen het lopen makkelijker gemaakt. Holweg schoenen bestaat uit de orthopedische schoenmakerij en de schoenenwinkel. “Het is prachtig om de mensen te kunnen helpen en het technische te kunnen combineren met het medische’’, vertelt orthopedisch schoenmaker Berthold Holweg enthousiast.

Een oplossing voor ieder voetprobleem

Bij Holweg Schoenen is voor ieder voetprobleem wel een verbetering of een oplossing denkbaar. Mensen die door (ernstige) voetproblemen geen geschikte schoenen kunnen vinden die kunnen, met een verwijzing van een medisch specialist bij Holweg schoenen terecht voor: aanpassingen aan schoenen, allergeenvrije schoenen, verbandschoenen, steunzolen, (semi) orthopedische schoenen etc. Ook verkoopt het team in de winkel confectieschoenen met verschillende wijdtematen en kunnen ze indien nodig een aanpassing doen om de schoenen passend te maken. “Wij kunnen snel schakelen en werken nauw samen met artsen en zorginstellingen. Wij houden buiten onze locatie in Vollenhove ook vaste spreekuren in Meppel, Steenwijk, Emmeloord, Burgumen Assen. Dit doen wij in ziekenhuizen en zorginstellingen, om zo iedereen van dienst te kunnen zijn”, vertelt Berthold. Zij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Logo Holweg Schoenen
Kerkstraat 87 | 8325 BJ Vollenhove | t: 0527 241 234 | www.holwegschoenen.nl

Gecertificeerde steunzolen voor op de werkvloer

Tegenwoordig moeten steunzolen die in een gecertificeerde veiligheidsschoen komen ook gecertificeerd zijn. Bij veel verzekeraars is dit een vereiste. De steunzolen moeten op een bepaalde manier worden gemaakt en kunnen geleverd worden voor alle merken veilig- heidsschoenen. “De steunzolen die wij zelf maken, kunnen wij dus gecertificeerd maken, zodat deze voldoen aan de eisen die de fabrikant en de verzekeraar stellen”, legt Berthold uit. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.