Kragt Interieur

Van een stijlvol Richmond interieur tot meubelspuiterij

Het spuiten van meubels en keukens in welke kleur dan ook, heeft Wilfred Kragt ook op een geheel ander pad gebracht: in Kampen bezit hij nu een winkel met showroom als Kragt interieur en als dealer van het stijlvolle en exclusieve meubelmerk Richmond.‘Ik spoot meubels voor een winkel die ook Richmond verkocht en via die weg ben ik uiteindelijk ook dealer van dit merk geworden. En als je dealer bent, moet je natuurlijk ook een showroom hebben’, glimlacht Kragt. ‘Ik spuit meubels, heb een showroom en verkoop meubels, dus ik heb de hele keten te pakken nu.’

Kragt interieur 1
Kragt interieur

‘Het zijn veelal shiny meubels, dat betekent dat ze vaak met chroom en goud gemaakt zijn’

Kragt interieur 3

SHINY MEUBELS

Richmond is een merk met een bijzondere uitstraling. ‘Het zijn veelal shiny meubels, dat betekent dat ze vaak met chroom en goud gemaakt zijn, je ziet dat het steeds populairder wordt. Mensen met een Marokkaanse achtergrond houden er heel erg van, maar het raakt hier nu ook ingeburgerd’, legt Kragt uit.

Ook in zijn eigen woning staan meubels van Richmond, wat nog wel eens tot hilarische taferelen leidde. Zo kwam zijn vrouw eens thuis en was een deel van de meubels verkocht. Kwam er uiteraard weer wat moois voor in de plaats van Richmond. ‘En laatst belde me iemand die per se een bepaalde fauteuil wilde, maar die had ik niet in de showroom staan. De fauteuil staat wel bij mij in de woonkamer, heeft die man bij mij thuis in de fauteuil gezeten om deze te proberen. Heb ik voor hem een nieuwe besteld’, lacht Kragt.


Oudestraat 93, 8261 CH Kampen I T 06 41 58 55 75

www.kragtijsselmuiden.nl