Hart van Staphorst

Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen heeft samen met de provincie en Trots op Staphorst de handen in een geslagen. Met steun van de provincie willen wij jullie de webshop ‘Hart van Staphorst’ onder de aandacht brengen.

Waarom ‘Hart van Staphorst’?

Door de crisis zijn wij, Ondernemersvereniging Staphorst- Rouveen, ook creatief geworden. Net als de grote webshops willen wij u ook tot aan uw deur kunnen bedienen. Natuurlijk met de service en betrouwbaarheid van uw lokale ondernemer! Hiermee kunnen wij u het gemak bieden die andere grote webshops u ook bieden, namelijk het gemak van het winkelen vanuit de luie stoel. De website ‘Hart van Staphorst’ moet het voor u als lokale consument makkelijker maken om inkopen in eigen dorp te doen, maar wij willen ook uitstralen dat er door de samenwerking veel synergie te halen is in deze moeilijke coronatijd. De deelnemende ondernemers kunnen zelf hun digitale winkel vullen en tevens artikelen als sale aangeven.

Hart van Staphorst

Behoud van activiteiten en sponsoring

Mede door onze ondernemers kan er een leefbare en een sociale samenleving worden gecreëerd. Doordat wij investeren in het ‘Hart van Staphorst’ van onze samenleving kunnen er veel activiteiten worden gehouden. In uw gemeente wordt er veel georganiseerd bv. Sinterklaasfeest, markten en andere unieke dorpsactiviteiten. De sponsoring voor uw club of verenigingen worden onder andere door deze lokale ondernemers gerealiseerd. Wij willen van ons dorp een gezellig en uniek dorp maken dat aantrekkelijk is voor het winkelend publiek. Samen moeten we het doen, samen ondernemen, samen consumeren, samen initiatieven steunen en zo een sterke samenleving creëren. Samen zijn wij het ‘Hart van Staphorst’.

Like en deel

Uiteraard hebben wij ook een Facebook en Instagram pagina, wij zouden het waarderen als u de pagina wilt liken en delen om zo onze ondernemers onder de aandacht te brengen bij alle inwoners van de gemeente Staphorst.

‘Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien’

‘Ik ben klaar met gister, op naar positieve verandering

Joop Alsema

Joop Alsema – Voorzitter en oud burgemeester van Staphorst

‘Lokaal, sociaal en digitaal’

‘Wij willen niet hetzelfde zijn, maar beter’

‘Samen werken is elkaar versterken’

‘Blijf positief en je ogen dus open houden voor nieuwe kansen!’

Jennita Visscher

‘Schouders eronder en gaan!’