Riflexit, een gloednieuwe praktijk

Tekst: Tina van Dijk | Foto’s: In beeld met Rianne

De voetreflexologie behandelmethoden van Rianne de Vlieger, eigenaresse van Riflexit, hebben al veel mensen geholpen. Rianne heeft een achtergrond als verpleegkundige en is inmiddels al vijf jaar gespecialiseerd in voetreflextherapie, waarmee ze een verstoorde balans in het lichaam kan helpen herstellen. Ze hoopt vanuit haar nieuwe praktijkruimte nog veel meer mensen te kunnen helpen.

Behandelen zonder medicijnen

Ons lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen, maar heeft daarbij soms wel hulp nodig. Die hulp geeft Rianne door de juiste reflexpunten in de voet te stimuleren. De reflexpunten hebben contact met energiebanen die door het hele lichaam lopen en door een drukpuntmassage kunnen blokkades worden opgeheven. ‘Voor mensen die veel pijn hebben is het moeilijk om positief te blijven denken. Ik help die mensen graag om de pijn te doen verminderen, zodat het lichaam weer kan ontspannen en herstellen. Zo kan er weer ruimte ontstaan voor positiviteit’, vertelt Rianne.

Een behandeling kan helpen bij verschillende klachten. Stress is de meest voorkomende klacht, maar Rianne behandelt ook mensen

met hooikoorts, zwangerschapsklachten, overgangsklachten en sportblessures. Ook komen er regelmatig kinderen in de praktijk.

Rianne de Vlieger

Goed herstellen van corona

Rianne onderzoekt op dit moment of voetreflextherapie effect heeft bij langdurige coronaklachten. Door het accent te leggen op het versterken van het immuunsysteem, onderzoekt ze of het lichaam zelf kan gaan herstellen en de klachten zullen verminderen. Iedereen die langdurige klachten heeft na het doormaken van corona is van harte welkom in de praktijk.

Heb je last van andere klachten? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Rianne heeft een luisterend oor voor iedereen en heet je van harte welkom in de nieuwe praktijk!


Lisdodde 13, 7944 PL Meppel I T 06 127 09 443 I www.riflexit.nl