WASSINK UITVAARTZORG

“JE WILT HIER NIET ZIJN, MAAR ALS HET DAN TOCH MOET…”

Spiksplinteroud en nieuwerwets

De warme pastelkleuren van het vernieuwde bedrijfslogo komen overeen met de kleurnuances van de amper opgedroogde muurverf. De weelderige, kleurrijke bloemen prijken in vazen die matchen met het meubilair in verschillende aardetinten. Overal staan brandende kaarsen, in een kandelaar of in een glazen kaarsenhouder, die qua kleurstelling volledig passen in het geheel. Het fotobehang, met kenmerkende beelden van Meppel uit vroegere tijden, zoals de Meppeler toren, het Wilhelminapark en het kleine huisje op de begraafplaats, symboliseert het oude met het nieuw. Wassink uitvaartzorg, al 25 jaar lang een begrip in de regio, met een compleet nieuwe uitstraling. De nieuwe sfeer bij Wassink uitvaartzorg is huiselijk, zacht en warm, het straalt geborgenheid uit. Zeer aangename componenten om lucht en licht te geven aan de zwaarte en de donkerte, die een overlijden met zich meebrengt.

Tekst: Gerja Roo I Foto’s: eigen beeldmateriaal

1 voor allen, alles in 1

Voordat dit prachtige eindresultaat werd bereikt, is door lokale professionals en het team van Wassink uitvaartzorg, de nodige arbeid verricht. “Alles is onder handen genomen. We hebben maandenlang enorm gebikkeld met elkaar en zie hier het prachtige resultaat. Het overtreft onze verwachtingen èn zelfs het ontwerp”, vertelt Linda Bult tevreden en trots. Linda is naast uitvaartbegeleidster, ook bedrijfsleidster van Wassink.

WASSINK UITVAARTZORG
WASSINK UITVAARTZORG

‘WE HEBBEN RESPECT VOOR TRADITIE, GEVEN RUIMTE VOOR EIGENHEID EN HET LEF OM HET EVEN ANDERS TE DOEN’

Samen met haar collega uitvaartbegeleiders Jeanet Koobs en Maurice Jans en haar hele team van chauffeurs, verzorger en gastdames, staat ze voor de kernwaarden van Wassink; bevlogen, betrouwbaar en betrokken. “We respecteren wensen en denken mee. We willen een inspiratiebron zijn. Onze lijntjes zijn kort, je ziet gedurende de week van het afscheid telkens dezelfde gezichten en alle kennis en zorg hebben we zelf in huis. Alles onder 1 dak!” Na de verbouwing zijn er 4 stijlvolle en huiselijke opbaarkamers gerealiseerd. Nabestaanden krijgen zelf een sleutel en hebben daardoor naar eigen behoefte en op elk gewenst moment, toegang tot de opbaarkamer.

Bloemenkeuken

Er is een zogeheten bloemenkeuken gecreëerd, daarvoor is er een speciale ruimte ingericht voor de laatste verzorging van de overledene. Een serene en professionele ruimte, maar ook hier oog voor kleur. Vanuit het logistieke oogpunt is er tevens goed nagedacht. De overledene kan, inpandig, rechtstreeks vanuit de rouwauto naar deze ruimte worden overgebracht. Zeer integer en discreet. Het scherpe oog voor detail zie je overal in terug. In de intieme familiekamer, in de aula en de koffieruimte, die ruimte bieden aan zo’n 60 gasten en ook op het buitenterrein. Alles klopt en dat maakt dat er een sfeer heerst, die zeer prettig aanvoelt “Uiteraard wil je hier niet zijn, maar als het dan toch moet, dan moet het bijna net als thuis voelen…”

Doodzwijgen…

Een overlijden dient zich vroeg of laat bij ons allemaal aan. Dat maakt de dood een wezenlijk onderdeel van ons leven. Het werkt enorm troostend voor uw nabestaanden, wanneer uw wensen duidelijk en helder zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken door bijvoorbeeld een brochure “Wensen bij overlijden” in te vullen. Ook hier- voor kunt u terecht bij Wassink Uitvaartverzorging. Bespreek het ge- rust met ons, we hoeven de dood niet dood te zwijgen immers…


Bij een overlijden of voor andere informatie kunt u bellen met Wassink Uitvaartverzorging, tel: 0522 281 878

Zomerdijk 9a | 7942 JR Meppel

info@wassink-uitvaart.nl

www.wassink-uitvaart.nl