RK PROJECTEN INTERIEURS & KEUKENS OP MAAT

ELKE OPDRACHT IS WEER ANDERS!

De droom was er jaren geleden al. Maar Robert Korterink vond zichzelf destijds nog iets te jong voor de uitvoering daarvan. Inmiddels is hij, in 2016 op 22 jarige leeftijd, gestart met zijn bedrijf RK Projecten en werd zijn droom werkelijkheid. Nu maakt hij al meer dan 4 jaar lang de mooiste meubels en keukens op maat. RK Projecten bouwt meubels, perfectie door passie!

“maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn”

Het begin en een fijne samenwerking

“Ik ben er eigenlijk zo ingegroeid. In de avonduren maakte ik al van alles en van het een kwam het ander”, begint Robert zijn verhaal. Op den duur werden een bus en het daarbij behorende gereedschap aangeschaft. Maar er ontbrak nog één ding, namelijk een geschikte werkruimte. Gelukkig bood Jan Brouwer van BKS Meubelen de oplossing en kon Robert een gedeelte van zijn pand huren. Een prachtige oplossing waar een fijne samenwerking uit voortkwam.

RK Projecten

RK Projecten

“Ik maak interieurs en keukens op maat voor aannemers, bedrijven en particulieren. Het is eigenlijk heel breed en het blijft bijzonder om te zien dat er door mond-tot-mondreclame steeds nieuwe opdrachten bijkomen. Elke opdracht is weer anders en dat maakt het zo leuk! Zo mocht ik onlangs de nieuwe bar en kastenwand voor café Korterink maken”, vertelt Robert enthousiast.

Alles op maat

De klant heeft een idee en Robert denkt na over de uitvoering daarvan. “Ik ben heel precies en houd er niet van om fouten te maken. Ik meet liever een keer extra, zodat ik iets zeker weet. Ook ben ik iemand die graag met de handen werkt en het liefst leert uit de praktijk. Goed vakmanschap staat voorop! Mensen kunnen voor van alles bij RK Projecten terecht.”

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Volg dan onze projecten op Facebook via onderstaande link:

 T 06-30415652 I info@rkprojecten.nl