Suzan Houtsma

Suzan Houtsma
De vernieuwde Bakkerij Houtsma

Al 3 generaties passie voor ambacht

Sinds 1945 zijn wij de bakker van ‘Veno’ en voorzien wij Vollenhove, maar ook daar buiten, van heerlijk ambachtelijk brood en banket. We zien u graag in onze winkel in de oude binnenstad van het voormalig vissersstadje. U kunt bij ons niet alleen terecht voor brood en banket, maar ook high-tea, belegde broodjes en wij doen zelfs een lekkere ontbijt- en brunchservice. In 2022 heeft de oude winkel een heuse transformatie ondergaan en is volledig gemoderniseerd. U kunt nu een belegd broodje bij ons in de broodjeszaak nuttigen. 

Op deze avond zullen we u ook nog meenemen in de wereld van overheerlijke chocolade…


Bakkerij Houtsma

Bakkerij Houtsma
Kerkstraat 70
8325 BL  Vollenhove
0527 – 24 12 53
06 – 17 48 28 48
info@bakkerij-houtsma.nl

www.bakkerij-houtsma.nl