Pand21 – Modeshow

Pand21

Modeshow Pand21

Met heel veel plezier flaneren enkele mannequins van Pand21 tijdens het evenement Jan Buitink Flaneert. Op deze avond, met vele aspecten van life-style, zetten wij graag de nieuwe najaarsmode in de schijnwerper.


Wij hebben een prachtige collectie ingekocht en laten u graag zien dat het een kleurrijk najaar wordt. Tijdens de modeshow presenteren we een drietal merken die bekend staan om het gebruik van prachtige materialen en mooie details. Ook showen wij warme winterjassen, onze schoencollectie en accessoires als sjaals en tassen. Kortom: wij flaneren graag voor u!


Mocht u meer van onze collectie willen zien, kijk dan eens op ons LookBook (www.Pand-21.nl) en uiteraard bent u van harte welkom in onze boutique- Havenplein 12.

Groetjes team Pand21


Pand-21

Havenplein 12
8281 EV Genemuiden

t: 038-3856513
e: info@pand-21.nl

website: www.pand-21.nl