Fit Gym: Fit met Patrick

Fit Gym is TROTS op alle behaalde resultaten

Tekst: Tina van Dijk | Foto’s: Eigen beeldmateriaal

Het begon allemaal met de personal training door Patrick zelf, genaamd Fit met Patrick. Maar inmiddels is het concept uitgegroeid tot een sportschool die draait als een geoliede machine! Vijf instructeurs die naast opleidingen net dat beetje extra hebben, namelijk veel ervaring met fitness, lifestyle en coaching. Het zijn professionals!

Goed en blijvend resultaat door personal training

Personal training zorgt niet alleen voor het gewenste resultaat, maar ook voor een verbetering in de levensstijl. Juist daardoor blijven mensen gemotiveerd en is het goed vol te houden. Je behaalt zo veel meer resultaat uit de trainingen en verliest daardoor geen onnodige tijd. Je weet wat je aan het doen bent en staat daardoor veel zelfverzekerder te sporten. Er wordt echt gekeken naar jou! Wat is voor jou belangrijk? Aan de hand van een goed voedingsschema, bestaande uit gangbare producten, wordt er een goede basis neergezet. We gaan niet diëten, alleen de levensstijl verbeteren!

Fysiek én mentaal ontwikkelen

“Het is onze passie om mensen vooruit te zien gaan, zowel mentaal als fysiek. Sporten is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de mentale gezondheid en het zelfbeeld. Wanneer iemand fysiek sterker wordt, zie je diegene mentaal ook groeien en opbloeien, dat is het mooiste om te zien! Je krijgt meer tevredenheid over jezelf, waardoor je de mening van een ander minder belangrijk gaat vinden”, aldus Patrick Slurink, eigenaar van Fit Gym Genemuiden. “We geven onze strijders allemaal persoonlijke aandacht. De instructeurs hebben overzicht over de hele zaal en zien precies wat er gebeurt. Ze kunnen altijd schakelen en ingrijpen wanneer iemand een oefening niet goed uitvoert.”

Gerben van 't Slot

Fit Gym: Gerben van ‘t Slot

PERSONAL TRAINER/LIFESTYLE

“Als personal trainer van Fit Gym wil ik dat de klant zich gewaardeerd, gerespecteerd en thuis voelt in de sportschool. Hierdoor wordt de drempel om de sportschool te betreden verlaagd en groeit de motivatie die ervoor zorgt dat we doelen gaan behalen! Het verleggen van grenzen met een gewaardeerde en tevreden klant, dat is waar ik het voor doe!”

Fit Gym: Mark de Haan

PERSONAL TRAINER/VOEDINGSSPECIALIST

“Het helpen van een ander, dat is wat mij motiveert en is één van de redenen dat ik dit werk erg leuk vind! De klant helpen met het behalen van doelstellingen. Of het nou afvallen, sterker worden of fit blijven is. Zodra het resultaat zichtbaar wordt is voor mij het plaatje compleet. Iemand mentaal zien groeien en uit zien stralen dat hij/zij het leuk vindt om hier te sporten en het persoonlijke contact, daar haal ik veel energie en plezier uit. Dat is het mooiste aan Fit Gym en precies waar Fit Gym voor staat!”

Mark de Haan
Elbert van 't Slot

Fit Gym: Elbert van ’t slot

PERSONAL TRAINER/ENTHOUSIARMEUR

“Mijn motivatie is om de klant het beste uit zichzelf te laten halen! Dit zowel wanneer de klant zelf traint als tijdens een persoonlijk traject. Door een plezierige sfeer in combinatie met hard werken gaan wij samen doelstellingen behalen! Ik wil mijn kennis en ervaring graag overbrengen om de lifestyle van de klant langdurig te kunnen verbeteren. Samen met de klant een leerzaam en plezierig traject doorlopen, dat geeft mij als trainer een voldaan gevoel.”

Fit Gym: Jason Pham

PERSONAL TRAINER/GROEICOACH

“Mijn gedrevenheid kunnen overbrengen op de klant, dat motiveert mij als personal trainer! Het is leuk om met mijn ervaring iemand te kunnen inspireren en diegene te leren hoe je het lichaam fysiek sterker maakt. Door de klant technisch goed de oefeningen aan te leren en dat te combineren met een passend trainingsplan, leren we je bij Fit Gym letterlijk ‘groeien’. It’s never to late, start today!”

Jason Pham

Sasdijk 5, 8281 BM Genemuiden

T. 038 303 1626 | www.personaltrainer-genemuiden.nl