Annekie Kiers

Annekie Kiers

Lev en Healthy

Mijn naam is Annekie Kiers en als eigenaar van Just Healthy heb ik mij afgelopen twee jaar als Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach ingezet, in het begeleiden van mijn cliënten naar een gezonde(re) leefstijl en meer balans in hun leven.

Dit door middel van Leefstijl- en Voedingsadviezen, 1 op 1 (Wandel) Coaching, in een op maat gemaakt en persoonlijk traject, of Mindful Walk in groepsverband.

Van mijn passie mijn beroep kunnen maken is waar ik elke dag weer dankbaar voor ben. Door het veranderen van mijn eigen leefstijl sinds 2015, heb ik ervaren hoe veel gezonder en energieker ik door het leven ga. Steeds kleine stapjes hierin genomen en elke stap “smaakte naar meer”. Dit resulteerde in een blijvend gewichtsverlies van 10 kilo in 2,5 jaar tijd, wat zeker niet het hoofddoel was, maar wel een hele mooie en fijne bijkomstigheid.

Dit wil ik ook andere mensen laten ervaren en leren, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor een groot deel van onze gezondheid. Zelf het stuur in de handen nemen, zelf bepalen wat goed voor je is, waar JIJ blij van wordt, dat maakt, dat ik elke dag bruisend van de energie en met plezier naar mijn werk ga.


levenhealthy

🏢 LEV&Healthy

🙋‍♀️ Annekie Kiers

🏠 Zomerdijk 9E

📍   7942JR, Meppel

📞 Annekie – 06-22342370